Referenties

Michelle Nooijen

“Marieke heeft mij geholpen bij de voorbereiding voor een internationale endurance wedstrijd. Ze heeft mijn trainingspaarden nagekeken en losgemaakt waar dat nodig was. Ze gaat heel fijn te werk en weet precies de probleempunten aan te wijzen. Beide paarden kwamen na de lange trailerreis fit in Engeland aan en ook in de wedstrijd geen last gehad van verkrampte spieren bij de paarden. De paarden hebben probleemloos 80 en 110 kilometer op een dag kunnen afleggen dankzij de magische handen van Marieke!” 


Yvonne Theunissen – Treasure & Vis

“Afgelopen week is Marieke Schade van Westrum van Paarden Balans langs geweest om Treasure en Vis na te lopen en te helpen bij eventuele problemen. Want ja als je sportprestaties van je dieren vraagt, moet je ze hierbij ook ondersteunen. Want zeg nou zelf ook wij gaan wel eens naar de masseur of osteopaat om zelf ook weer tip top te kunnen presteren. Zowel Treasure als Vis vonden de behandeling heerlijk en kwamen helemaal tot rust bij de vriendelijke en geduldige werkwijze van Marieke. Zeker een aanrader dus!!” 


Vera Post van Stal Afferden – Molly

“Ik heb net weer gereden, ze staakte geen een keer en liep lekker vlot. Toen ze warm was liep ze fijn, op het smalle stuk in draf hand veranderen deed ze en dat was vorige week nog een probleem.”


Marije Schimmel – Passoa

“Ik heb inmiddels weer een aantal keer gereden: in het bos, in de bak en al gelongeerd. Ze loopt momenteel echt super! Ze krijg ook al heel snel een schuimmondje (zelfs met longeren)”


Dierenpraktijk Maasduyn

“Buck is behandeld door paarden osteopaat en masseur Marieke Schade van Westrum van Paarden Balans, hij is weer helemaal in balans nu!”